keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Teenage Mutant Ninja Turtles (2012)


Yhdysvalloissa alkoi viime syyskuussa uusi Teenage Mutant Ninja Turtles animaatiosarja. Kolmas laatuaan. Tyylinä on käytetty videopelimäistä 3D-grafiikkaa, jota maustaa harkitut 2D-efektit, sekaan sijoiteltuna tai omina lyhyinä pätkinään. Se on jo pitkään yleistymässä oleva tapa, eikä hyvin toteutettuna aivan huono sellainen.

Toiminta on toteutettu tehokkaasti ja näyttävästi. Se on teknisellä tasolla keskivertoa huomattavasti korkeammalla. Sarja on mukavan hölmöä ja viihdyttävää katseltavaa. Ylitsevuotava animekliseiden lainailu saattaa tökkiä hieman, mutta sekin on ollut jo pitkään yleistymään päin. Kaikkiaan positiivinen yllätys.

Ensimmäinen kausi on saatu rapakon takana päätökseen ja jaksot näkee täältä. Toinen kausi tekee tuloaan ja kolmas on tilattu.

nick.comlego.com/turtles
Kesäksi kauppoihin rantautuu LEGO Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjan palikat ja pikkufigut. Nimenomaan Nickelodeonin animaatiosarjan vanavedessä kulkeva oheistuote. Ainakin kilpparit näyttävät onnistuneilta ja tuotesarja sinänsä tervetullut. Toki saadakseen nelikon, pitäisi luultavasti investoida moniin erillisiin jättilootiin.

Ensi vuonna Turtlesit viettävät jo kolmekymppisiään! Juhlan kunniaksi saamme uuden elokuvan aiheesta, kuten moni varmasti tietääkin. Michael Bayn tuottama Ninja Turtles -projekti on saanut jo voimakasta kritiikkiä viime vuonna, kun Bay ilmoitti Turtlesien olevan uudessa elokuvassa avaruudesta.

Jos joku ei vielä sattunut tietämään, Megan Fox on kiinnitetty esittämään elokuvassa April O'Neilia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti