tiistai 19. kesäkuuta 2012

Rai, Rai


Lähemmäs parikymmentä vuotta kestäneen, melko aktiivisen kirppiskiertelyn aikana olin vain kerran nähnyt Rai Luolapoika -videokasetin myynnissä ennen tätä kuuta. Silloinkin kyseessä oli juuri se kolmas osa, jonka omistin jo ennestään. Viikko sitten löysin Hollolan, parikymmentä metriä taannoin sijaintiaan muuttaneesta Mannakirppiksestä osat neljä ja viisi, nelonen ilman kansia tosin. Euron kappale, joka on periaatteessa korkea hinta videokaseteista, mutta jonka maksan tässä tapauksessa mielelläni.

Viime viikonlopun alkajaisiksi löytyi sarjan toinen osa, Lahden Launeessa sijaitsevasta Kirkkiksestä. Viidelläkymmenellä sentillä irtosi ja muutakin ostaneena loppusummasta sai vielä mukavasti alennusta. Muihin löytöihin lukeutuu mm. tuo vasemmanpuoleinen baabuska, Ukrainan matsien kannatusmummo, puoli euroa sekin. Aivan samannäköinen kuin toisenkin sarjan akkeli, mutta sentin pitempi.

Ensimmäinen ja viimeinen osa Rai Luolapojista puuttuu vielä suomitekstein ja niiden löydyttyä alkaa maratooni, josta ottanee enemmän selkoa kuin sverigepainos dvd:stä. Jos satut omistamaan ja kykenet luopumaan kyseisistä videoista, olen kiinnostunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti