keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tähtien sota figuurit

Han Solo kaljuja länttejä lukuunottamatta priima kunnossa, mutta käytös prinsessaa kohtaan ei ole ollut kovinkaan herrasmiesmäistä. Pää poltettu, sormet syöty, sekä jotain hyvin hämmentävää tapahtunut alakerrassa. Se oli tollanen ku sain sen!
Hyväkuntoisina olisivat arvossaan, mutta eihän tätäkään ole kuin tussattu mustalla, se on hieman kellastunut ja kypärää nakerreltu hampain, mitä vielä...
Mites tuo Darth Vaderkaan ei näytä niin pelottavalta ilman viittaa? Ja valomiekkaa.. Ja päätä.. Rintaan painettu nippelilaattakin on saatu jumiin muovailuvahalla, joka ei ole ikinä lähtenyt täysin pois. Muiden ominaisuuksien kohtalosta ei muistikuvaa, mutta pää irtosi kun sitä heitti marmorikuulalla. Nykyinen sijainti tuntematon.
Pää helisee ja jotain muovailuvahan rippeitä kai tässäkin, vai onko se sitten jotain muuta sohjoa..
En todellakaan tiedä miksi sitä muovailuvahaa on pitänyt tunkea figuurien päälle, valoksia kasvoista ehkä. Ehkä ei.
Kaikki figuurit sain lahjaksi veljeltäni alle kouluikäisenä. Päät sisältyivät tuolloin pakkaukseen.
Myös jokunen ase ja kypärä oli mukana, mutta suurin osa katosivat piakkoin.
Lahjan antajalla oli vapaus räjäyttää R2D2 taivaan tuuliin eräisenä uutena vuotena. Sen maasta löytynyt jalka on säilöttynä kynäkoteloon.
Lahjan antajan oli myös testattava hahmojen kivunsietokyky uuden kolvin saatuaan..
Kyseisen lahjan antaja oikeutti itsensä myös ottamaan omaan haltuunsa toisen Stormtrooperin ja henkilökohtaisen suosikkini, Boba Fettin!Ei ole helppoa olla Boba Fett.

2 kommenttia: